Călătoria este interesantă


Călătoria este interesantă. Noi descoperiri, impresii și cunoscuți, o odihnă bună și multe fleacuri plăcute - toate acestea fac ca vacanța să fie luminoasă și plină de evenimente. Cu cât călătoria este mai uniformă și mai senină, cu atât poți obține mai multă plăcere din călătorie, iar buna dispoziție va rămâne mai lungă după finalizarea acesteia.



Așteptarea îndelungată la plecare, durata procedurilor de înregistrare la aeroport și zborul în sine este destul de obositor, astfel încât poate strica starea de spirit a unui turist și poate agrava experiența chiar a celei mai dorite călătorii.

Cum să faci călătoria aeriană confortabilă? V-am pregătit cinci sfaturi de călătorie simple, dar eficiente, care să vă ajute să vă faceți călătoria mult mai plăcută decât ar putea fi.

Cel mai bun moment pentru a zbura
În ciuda faptului că mulți oameni consideră că este mai rațional să meargă într-o excursie seara, astfel încât după-amiaza sau chiar dimineața să meargă în întâmpinarea plăcerilor bucuriei și a atracțiilor locale, vom încerca să respingem această afirmație. În primul rând, dimineața, probabilitatea de întârziere a zborului este puțin mai mică decât seara, iar în al doilea rând, dimineața turbulența este mai mică, ceea ce face zborul mai confortabil pentru aerofobe. Deci, dacă asta contează pentru dumneavoastră, încercați să vă revizuiți timpul de călătorie.

Meniu special în avion
Vrei o masă mai bună la bord? Încercați să alegeți un meniu special, și nu cel obișnuit - kosher, halal, vegetarian sau orice altceva oferit de compania aeriană. Crede-mă, te așteaptă o surpriză plăcută - aceste feluri de mâncare vor fi mult mai variate și mai gustoase decât setul comestibil standard de mese regulate la bord.



Alegerea băuturilor la bord
Nu vom mai repeta recomandările medicilor care se conving în sine de pericolele băuturilor alcoolice, a cafelei puternice și a ceaiului în timpul zborului, dar să vorbim despre igienă. Știați că numeroase teste de apă, care sunt utilizate în aeronave pentru a face băuturi calde pentru pasageri, arată adesea prezența bacteriilor patogene în ea? Cel mai trist lucru este că Staphylococcus aureus, Escherichia coli și alți „prieteni” neplăcuți ai laboratorului au fost găsiți în eșantioane de la diverse companii aeriene. Prin urmare, vă sugerăm să nu riscați și să dați preferință produselor care au fost supuse unui tratament temeinic al temperaturii din fabrică - apa îmbuteliată, băuturile și sucurile în acest caz vor fi mult mai sigure, în special pentru pasagerii tineri.

Locul cel mai murdar din avion
Continuând tema igienei, vom vorbi despre cele mai murdare și, în consecință, cele mai periculoase locuri pentru sănătate în cabină, așa că pregătește-te să experimentezi un mic șoc cultural. Buzunarele situate pe spatele scaunelor pentru pasageri și mesele rabatabile - s-ar părea că acestea, ca obiectele cele mai solicitate în timpul zborului, ar trebui să fie întotdeauna gata de utilizare de către pasageri, adică sunt curate și sigure, dar, din păcate, nu este așa.

Cei mai mulți pasageri introduc diverse resturi în buzunare în timpul zborului, plus praf, firimituri și gunoaie mici se acumulează constant pe fundul lor, iar raftul pliabil este în general atât de multifuncțional, încât este chiar prea mult. Știați că destul de des sunt folosite de pasageri cu copii mici ca mese schimbătoare? Prin urmare, vă recomandăm să luați cu dumneavoastră un pachet de șervețele antibacteriene umede la bordul aeronavei și, înainte de a vă pune sandvișul pe lângă tava de pe masa pliabilă, amintiți-vă de scutecele care s-au așternut recent aici. Scuze.



Cum să nu înghețe într-un avion?
Știați că temperatura aerului nu este aceeași în diferite părți ale cabinei? Întrucât în ​​timpul zborului, vremea de peste bord se încântă cu un ger foarte solid (până la -60 - -65 ° C), în consecință, fuselajul se ridică bine, ceea ce poate fi simțit în locurile din apropierea ferestrelor. Diferența de temperatură, desigur, nu este colosală, dar poate totuși aduce anumite inconveniente pasagerilor care au decis să se bucure de priveliștile pitorești de la fereastră în timpul zborului. Acest lucru este resimțit mai ales vara, când hainele sunt cât mai ușoare și practic incapabile să-și încălzească proprietarul. Deci, dacă doriți să zburați lângă fereastră, asigurați-vă că alegeți ceva mai cald pentru zbor decât un tricou cu pantaloni scurți și vă puteți bucura nu numai de peisaje cu nori, ci și de confort.





https://libraries.io/github/essayonline/abrakadabra-pdf
https://libraries.io/github/essayonline/12345
https://spectrum.chat/writer/general/essay-writing-service~98763b96-ee2a-48b4-93aa-8e5f8b61e82c
https://spectrum.chat/writer/general/do-my-homework~6c2e1f91-03d0-407e-83a1-52aa5fdb6675