Unul dintre

Unul dintre principalele avantaje ale obținerii unei educații în Canada este costul accesibil. Universitățile canadiene sunt finanțate cu generozitate de către stat, ceea ce le permite să echipeze săli de clasă și laboratoare cu cele mai bune echipamente și să atragă specialiști la predarea ale căror nume sunt bine cunoscute în lumea științifică. Prin urmare, obținerea unui certificat de absolvire în Canada costă cu aproximativ 20-30% mai ieftin decât în ​​Statele Unite sau Marea Britanie, deși este cotat la același ritm ridicat pe piața internațională a muncii.




Termeni de admitere la facultate și universitate
Intrarea într-o universitate canadiană nu este atât de simplă, dar destul de realistă. Nu există restricții sau concesii speciale pentru solicitanții străini: promovarea cu succes a examenelor depinde doar de munca grea și dorința de a studia. O formare specială pentru străini nu este necesară: un absolvent de 17 ani al unei școli ucrainene se poate aplica la orice colegiu, iar un tânăr de 18 ani se poate aplica la Universitatea din Canada. Pregătirea principală pentru intrarea în universitate este îmbunătățirea limbii, ceea ce vă va permite să obțineți scoruri mari la testarea în conformitate cu standardele TOEFL, IELTS sau CAE pentru vorbitorii de limbă engleză și DALF pentru solicitanții de limbă franceză. În plus față de rezultatele testelor, un certificat de învățământ secundar este prezentat comisiei pentru examinare, în care este de dorit să existe note înalte, cel puțin la nivel major. Este mai bine să verificați lista altor documente la o universitate specifică: Canada nu are un sistem de învățământ unificat și programe de studiu universale.
https://marvelapp.com/1jj6gjfg/screen/63877275
https://s19.directupload.net/images/191121/ttazgi3h.pdf
Educația la universități se desfășoară în engleză sau franceză. Puteți obține o educație în franceză în Quebec, New Brunswick, Nova Scotia. În Ontario, Columbia Britanică și alte provincii, instituții de învățământ în limba engleză.


Ce este mai bine să alegeți un străin, universitate sau colegiu?
În multe privințe, depinde de specialitatea pe care doriți să o primiți: de exemplu, puteți deveni un contabil, un manager de turism, un web designer, un mecanic, un specialist IT după absolvirea facultății, iar medicina, științele sociale, electronica aviației, arta sunt cele mai bine studiate la universitate . Învățământul primit peste 2 ani de facultate poate servi ca o platformă de lansare pentru admiterea în anul III de universitate, dar mulți studenți preferă să studieze la facultate timp de 3 ani și să primească un certificat și, uneori, o diplomă de licență, ceea ce oferă o șansă mare de a găsi un loc de muncă de prestigiu în specialitate primită.

Dacă mai aveți dorința de a continua studiile cu o diplomă de licență, nu numai cu un canadian, ci și cu un ucrainean, vă puteți înscrie într-o magistratură, adică îmbunătățiți specialitatea deja dobândită, dar puteți schimba complet profilul ales anterior, pentru care există universități canadiene programe postuniversitare pentru 1-1,5 sau 2 ani. Programul de doctorat, precum și în Ucraina, este de obicei depus cu documentele celor mai capabili și mai talentați deținători ai diplomelor de master - de obicei, de dragul de a se putea implica în activități de cercetare sau de predare.