Vo svete interiérového

Vo svete interiérového dizajnu existujú kontroverzné rozhodnutia, existujú také, o ktorých sa dá povedať „pre každého“, ale sú aj úprimne neúspešné kombinácie. V interiéri sme zhromaždili neúspešné kombinácie TOP-5, ktoré si treba dať pozor.



Biele steny + biely nábytok
Aj keď bol v škandinávskej „bielej farbe“ trend, kombinácia „bielych stien + bieleho nábytku“ bola zle prispôsobená životu. Takéto interiéry vyzerajú dobre na stránkach lesklých časopisov, ale v skutočnom byte má snehobiely priestor zrejmé nevýhody. V prvom rade to nie je praktické, najmä ak deti žijú v byte.


AKO SI VYBRAŤ INTERIÉROVÝ ŠTÝL: STRUČNÝ SPRIEVODCA (3)
Aký štýl interiéru vám vyhovuje (3. časť)

Biela farba vizuálne rozširuje priestor. Je to pravda, ale môže sa proti vám obrátiť. Vyzeralo by to: čím je miestnosť menšia, tým belšia by mala byť, aby vyzerala väčšia. V skutočnosti môžete dosiahnuť účinok nemocničnej izby, pretože bývanie v takomto interiéri je psychologicky nepohodlné.
Bezymyannyy.png
Tomu možno zabrániť správnym kombinovaním textúr a umiestnením akcentov. Príklady na fotografii.

Škandinávska „celková biela“ už nie je v móde, návrhári odporúčajú venovať pozornosť zložitým tlmeným odtieňom. Ale ak skutočne chcete snehobielu, skúste to. Hlavnou vecou je kompetentne „pracovať“ s textúrami a byť fanúšikom čistenia non-stop.

Posuvná skriňa + tlač fotografií
Palmy, západy slnka, vodopády, vlci vytie na mesiac ... Fototlač na fasádu šatníka je charakteristickým znakom nulových rokov, ktoré sa viackrát objavili v zozname protimonopolných zbraní, ale v ruských bytoch sa zachovali.

Takáto kombinácia zníži náklady na akýkoľvek interiér.
Posuvné skrine sa dnes stávajú čo neviditeľnými. Skutočným riešením je vstavaný dizajn „maskovaný“ ako farba stien alebo skrinky, ktorý úplne „upustil“ prípad. V tomto prípade už pracujeme s šatňou, zo skrinky zostávajú iba dvere priestoru.

3.png
Fasády zrkadiel dobre fungujú - odrážajú svetlo a vizuálne zväčšujú priestor, ale je lepšie odmietnuť kresby na zrkadlách.

Fototlač sa neuchováva s veľkou úctou nielen na skriniach, ale aj na kuchynských zástenách. Jediným miestom, kde je stále vítaná, je prízvuková stena s fotografickými tapetami. Nástenné maľby v zručných rukách robia zázraky s priestorom. Hlavnou vecou nie je nechať si ujsť obrázok. V interiérových salónoch si môžete vyzdvihnúť nástenné maľby a panely, ktoré nie sú v rozpore s modernými trendmi a dobrým vkusom. Môže ísť o skutočné abstraktné obrazy, reprodukcie obrazov, foto-imitáciu prirodzenej textúry.

https://forum.uipath.com/uploads/short-url/rFiFvBzzZZxklmHreHmnADG0in9.pdf
https://forum.uipath.com/uploads/short-url/uU2wssoLgryOcIKYIWbZaNr4jPa.pdf
https://forum.uipath.com/uploads/short-url/5wxkqoH2U0QvMiB9LPHhb3TFVvG.pdf
https://forum.uipath.com/uploads/short-url/s7439zp7ddhXVQBLysAFvr15JKr.pdf

Luster Palace + nízky strop
V období nedostatku a na dlhý čas v postsovietskom priestore bol lustr paláca „neoddeliteľnou súčasťou interiéru veľkej miestnosti - tzv. Haly. Z priestranných patin s nekonečnými stropmi sa elegantný doplnok presťahoval do Chruščov, kde sa ukázalo, že nie je na mieste. Platí to pre najmodernejšie byty. Objemný luster s nízkym zavesením sa nehodí dobre so stropom pod 3 metre.

Ak naozaj chcete vidieť luster v „hale“, pozrite sa na sférické žiarovky na malom závese a modely, ktoré sú namontované priamo na strop.

4.pngObrázky poskytnuté spoločnosťou ABC of Light (časť B26)
Nikdy nezastavujte na jednom svetelnom zdroji v miestnosti. Pohodlný scenár osvetlenia by mal byť funkčný, a teda viaczložkový.
Zložité okenné závesy + malé zábery
Ďalším nepotrebným doplnkom v malej veľkosti sú ťažké záclony s komplikovaným závesom. Taký textil má svoje miesto v trónnych miestnostiach v spoločnosti krištáľových lustrov, v malej miestnosti vizuálne „pohltí“ priestor.
https://forum.uipath.com/uploads/short-url/if7x5WSYvMdDhV7s9xogC9IoOxl.pdf
Je tiež potrebné vzdať sa ťažkých tkanív. Šitie záclon a prikrývky z jedného materiálu sa považuje za zlú formu.