KÜSIMUS VASTUS

2020. aastal toimub gümnaasiumide õpilaste elus mitmeid muutusi. Need käsitlevad esimesse klassi astumist, uute föderaalsete haridusstandardite kinnitamist, kooliõpikute kontrollimist, eksameid jne.

Registreerimine esimesse klassi registreerimiskohas
Alates 2020. aasta veebruarist avatakse üldharidusasutustes sissepääs esimesse klassi. Mõnes koolis on võimalik taotlusi esitada elektroonilisel kujul, teistes - ainult isiklikult. Kooli administratsioon peab lapse lisama nimekirja 7 päeva jooksul pärast dokumentide saamist. Sissepääsust keeldumine on võimalik ainult siis, kui kohti pole.

Perekonnaseadustiku ja föderaalseaduse "Haridus Vene Föderatsioonis" vastuvõetud muudatuste kohaselt saate nüüd lapse kooli registreeruda mitte ainult registreerimiskohas. Põhikoolis või lasteaias õppimise eelisõigus antakse lastele, kelle vennad ja õed õpivad selles õppeasutuses (see kehtib koos elavate sama pere laste kohta). Vabade kohtade puudumisel võib kool siiski sisseastumisest keelduda.

Uued föderaalriigi haridusstandardid (GEF)
2020. aastal tuleks heaks kiita uued standardid, mis määravad kogu Venemaal järgneva aasta koolihariduse sisu. Uus FSES määrab, millise miinimumi ja millises klassis õpilane peaks omandama. Näiteks juba põhikoolis õpetatavates „Tehnoloogia” tundides õpetatakse lastele, kuidas roboteid kokku panna ja programmeerida, ning töötada graafiliste ja multimeediumitoimetajatega. Vene keele tundides kirjutavad põhikooliõpilased dikteeritud teksti, mis koosneb kuni 80 sõnast. Lisaks spetsiifilistele õigekirjareeglitele õpetatakse neile, kuidas kirjutada kirja või kuulutust, allkirjastada postkaarti jms. Kirjandusklassides koostavad algklasside õpilased muinasjutte ja lugusid analoogselt neile, mida nad on lugenud. Põhikooli lõpuks peaksid õpilased õppima lugema, võrdlema arvu miljoni piires ning ka suuliselt liitma ja lahutama 100 piires. Lisaks peavad nad olema võimelised kasutama tabelites ja diagrammides olevat teavet.

Eksami ja eksami täielik ajakava aastaks 2020. Abi
Vene keele tundides õppivad gümnaasiumiõpilased õpivad koostama äridokumente (teatis, juhend, seletuskiri, kviitung, autobiograafia, kirjeldus), samuti kirjutama lahedaid esseesid mahuga vähemalt 250 sõna. Ühiskonnaõpetuse tundides õpivad õpilased meediumiväljaannetest poliitilise, juriidilise ja sotsioloogilise teabe otsimist ja hankimist. Samuti õpetatakse neid looma tõhusat tööhõive jätkamist. Arvutiteaduse tundides õpetatakse gümnaasiumiõpilastele, kuidas kaitsta teavet arvutiviiruste eest, ning selgitatakse ka, kuidas luua ja siluda programme ühes programmeerimiskeeles (kooli algoritmiline keel, Pascal, Python, Java, C, C #, C ++). OBZh-s saavad õpilased teada kiusamisest, Interneti-pettustest ja terrorismist.



Kooli teksti kontroll
Haridusministeerium viib eksami läbi iga viie aasta tagant. Osakond kontrollib teavet, mis on suunatud lugupidamatu suhtumise tekitamisse Venemaasse, selle võimudesse ja peamistesse usunditesse, samuti julgust ja vägivalda õigustavat teavet, laste julgustamist ühiskondlikuks käitumiseks, pereväärtuste diskrediteerimist. Eksperdid vastutavad kinnitatud õpiku eest ja väljaandjad peavad oma nimed tiitellehe tagaküljel avaldama. Kui juhendis on vale teavet, vastutab retsensendi ja õpiku koostajate eest vastutaja.




https://storage.googleapis.com/coolpdf/Best%20Pay%20for%20Essay%20Website.pdf
https://storage.googleapis.com/coolpdf/How%20choose%20essay%20writing%20service.pdf
https://storage.googleapis.com/coolpdf/College%20Paper%20Writing%20Service.pdf

Uued väljakutsed õpilastele
Vene Elektroonilise Kooli (NES) platvormil ilmuvad uued ülesanded, mis on välja töötatud vastavalt PISA meetodile (inglise keeles Program for International Student Assessment). PISA on suurim rahvusvaheline akadeemiliste saavutuste hindamise programm, mida rakendatakse Majanduskoostöö ja Arengu Organisatsiooni egiidi all. NES-i platvormil pakutakse õpilastele lahendust huvitavatele interaktiivsetele ülesannetele, mille eesmärk on oma teadmiste rakendamine.

Viiekorruseliste koolide ehitamine
Alates 2020. aastast lubatakse neil ehitada koole viiel korrusel, neljandal ja viiendal korrusel õpivad ainult 8. – 11. Klassi õpilased ja nende arv ei tohiks ületada 25% õpilaste koguarvust. Spordi- ja auditooriumid asuvad ainult esimesel ja teisel korrusel.

Uus koolivormi standard
2020. aastal on kavas luua koolivormide riiklik standard. Tööstus- ja kaubandusministeeriumi teatel aitavad koolinoorte rõivastusele esitatavad uued nõuded vältida sünteetilisest voodrist tulenevat “kosmosepükste efekti”.

KASUTAMINE
2020. aastal aktiveeritakse mõnes piirkonnas närvivõrk, et tuvastada rikkujaid USE-s. Ta tunneb ära osalejate näod ja jälgib, et keegi ei saaks võltsitud passe. Kaameraid parandavate kahtlaste toimingute korral annab programm signaali inimese vaatlejale.