Interesni dejavniki o šoli miru


Hotelo izobraževanja v šoli Rusije in priznano oddalji od najboljših v miro, tem ne malo, večje šolanje Поэтому российские ученики с завистью смотрят на зарубежные школы и пытаются узнать больше интересных фактов про школьное образование и факты о школах за рубежом, в целом. V tej stati so se znali dejanski elementi, ki so bili v interesnem izobraževanju v različnih dogovorih na naših planetih.



https://una.io/s/bx_forum_files/zuxcphdtu5snqzkffl3lp6r5xgme6bed.pdf
https://ph-static.z-dn.net/files/d58/88a564df9aab28d1195b64a077bdbc4a.pdf
https://tr-static.eodev.com/files/da0/b0eafa7941d5b0c7f13769cd7a984bd6.pdf



Phumačangtang, Tibet

Predstavljajte, boste našli iz okenskih šol in videli oblake. Jaz nimam, to ni sonce. Učeniki v osnovni šoli v Phumachangtange, Tibet iz okna razredne komnate vidijo samo nebo in oddaljivo oddal goro Šola se nahaja na visokih 5373 metrih nad nivojem morja, to pa je, na 200 metrih nad osnovnim lagerjem É. Не каждому альпинисту хватает сил дойти до этой точки, а ученики ходят в школу каждый день, вот уж кого не напугать низкими температурами и плохой погодой, которая мешает добраться до школы.







Kenterter, Anglija

Bolšinstvo mirovih šol se gradi po določenem načrtu in v tistem ali v svoji meri izpogaja drugega. V Kentterberi, Anglija, ni samo Korolevska šola. Ta šola šteje za najstarejšega starejšega izobraževalnega učenja v miro. Neposredno na to, kar trenutno šola odpovedovanje in osnaŝena po zadnjem slovu tehnikov, tukaj čtâtintintintintintintintintntintintintintintintintintintintintintintintintintrintrintrintrintrintrint Šolsko izobraževanje tukaj iz enega izmed najboljših v miro.





Nizozemska

Zdaj smo se naučili, da izobraževanje v šolah Rusije začne začeti s 7 leti. V številnih stranah miru se odražajo pervoklassniki, ki se znatno razlikujejo od naše države. To je povezano z različnimi v strukturi izobraževalnih sistemov, v celih. Na primer, šole v holandskih šolah prihajajo učenci iz prvega razreda šole s 4 letniki. Pričem deti začnejo učiti neposredno v svojem dnevu roženj. V tem razredu se zelo pogosto pojavljajo novi učenci.







Francija

Perev na obljubo ali na veliko peremeno - sama ljubiteljska delitev dneva za številne učence. V šoli v Franciji obed - obvezna del izobrazbe v šoli. Čita se, kar pri tem podhodu informacij usvaivava najboljše. V času takšnih urokov v stoloskih šololjubcih izjavijo spoznanje o dogajanju v različnih proizvodih in obljubijo in obljubljajo





Južna Koreja

Priporočanje o nenavistnih šolskih razmnoževanjih, splošnih uborkah in subbotnikovih hramovih v velikohevokovokevokovokevokovokevokovokovokovovovokovokovokovokovokovokovokovokovekovokov Vendar takšna pravila delujejo ne samo v naši strani. Например, в Южной Корее считается, что система школьных дежурств приучает школьников к труду и порядку, ведь научиться убирать за собой человек должен научиться с детства.